Hlavní obsah
Článek

Syn Leony Machálkové (56) Artur (9) roste jako z vody. Přesvědčili jsme se o tom na dobročinné akci, kde byl předán papoušek Kakadu ve prospěch nadačního fondu Dar sluchu. Na tuto akci se dostavily jak neslyšící, tak slyšící děti, aby se protínaly tyto dva světy.

„Moc ráda jsem tuto akci podpořila, protože vím, že bez sluchu bych nemohla vykonávat ani svou původní profesi učitelky, natož profesi, kterou dnes dělám, a to je mé milované zpívání," nechala se slyšet Leona Machálková. Zpěvaččin syn Artur si akci také užíval. Devítiletý chlapeček, kterého má Machálková s designérem Bořkem Šípkem, vesele chytal bublinky z bublifuku rovnou do pusy a bavil se až do konce návštěvní doby pražské zoologické zahrady.

Největší zážitek pro slyšící i neslyšící určitě připravil zpěvák a šoumen Daniel Nekonečný, který potěšil neslyšící děti hlavně vizuální stránkou. Výstředního zpěváka nešlo přehlédnout, neboť měl s sebou nejenom bílého plyšového tygra a mluvícího papouška, ale také dvě tanečnice, Fantomase, který dělal velké bubliny, nebo muže s ohňostrojem.

Reklama

Další články

Načítám