Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) exkluzivně Super.cz prozradila, za kolik prodává svůj dům v Chýni, kde žije se snoubencem Marcusem Tranem. I když společenským médiím nechtěla částku prozradit, pro Super.cz udělala výjimku.

"Původně jsem měla v plánu, že to nebudu odhalovat médiím, ale vám to řeknu. Je to 6 miliónů korun," řekla Super.cz Gavriely, která se s celou rodinou chce přestěhovat na Bali.

"Budeme tam mít brzký důchod. Budeme se válet na pláži, slunit a vy za námi budete jezdit na dovolenou," prozrazuje plány moderátorka.

"Marcus bude mít docela dobře placenou práci, já budu třeba podnikat a budeme mít peníze za dům. Tam jsou takové ceny, že to nejde utratit," vysvětluje.

V plánu bylo také miminko. Martina dokonce po prášcích, které pomáhají otěhotnět, přibrala deset kilogramů. Nyní je všechno jinak a žádné dítě nebude. "Stopka. Stěhujeme se, takže jsme to zastavili. Stěhování s dětmi, dvěma kočkama a psem úplně stačí," dodala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám