Hlavní obsah
Článek

Žádná Ivana Gottová (48), Agáta Hanychová (38), Martina Gavriely (45) či Sandra Parmová. Kráse na Primě vládne nová kočička - modelka a bývalá finalistka Miss ČR Nikol Plzáková Zvěřinová, která je novou posilou moderátorek TopStaru. Překrásná brunetka je stálicí na módních molech, role reportérky je pro ni zcela nová.

Nikol na konkurzu převálcovala řadu dalších známých tváří, například Elišku Bučkovou. "Nikdy jsem nemoderovala. Když mi v prosinci z produkce volali, jestli bych nepřišla na casting, tak jsem řekla, že mám moc práce. Znovu zavolali v lednu, přijeli za mnou natočit reportáž a za tři dny volali, že si mě vybrali. Jsem za tu příležitost moc ráda," řekla Super.cz Nikol.

"Posune mě to zase někam jinam. V šoubyznysu jsem se pohybovala, tak mi to nedělá problém. Myslím, že jako reportérka budu lidská. Zase tak moc šťourat se lidem v soukromí nechci," upřesňuje.

A co říká na titul nejkrásnější moderátorky TopStaru? "Těší mě to. Mirka Roubíková dnes přišla na poradu a řekla, že je super, že je v TopStaru pět Miss a ona. Tak jsme se zasmály," dodala manželka dýdžeje Petra Zvěřiny.

Reklama

Další články

Načítám