Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Paní Jiřina Bohdalová (92) bezesporu patří mezi největší herecké velikány minulého i současného století. Žena, která na televizních obrazovkách i na filmových plátnech ztvárnila již stovky skvělých postav a právem je považována za nejlepší českou komičku všech dob, má ale prý i své velké mouchy. Fotografové ji totiž během pár dnů nachytali při páchání tolika dopravních přestupků, kolik jich jiný neudělá snad za celý život!

Bohdalová se měla dopustit například nerespektování přikázaného směru jízdy, stání na zákazu zastavení nebo vjezdu do zákazu vjezdu. „Bohdalová nerespektuje téměř žádná pravidla silničního provozu a jízda v protisměru je pro ni stejně samozřejmá jako stání na přechodu či ohrožování přecházejících chodců,“ tvrdí Sedmička, jejíž reportéři byli Bohdalové v patách.

A zdá se, že se záběry bude zabývat i policie. Snímky totiž jasně ukazují, jak se chodci museli proplétat mezi auty, aby se vůbec mohli dostat na přechod, který herečka z velké části svým vozem zabrala. Novináři navíc tvrdí, že ji nezajímalo, že chodci mají na přechodu přednost a údajně si přes ně svištěla tak, až museli lidé cestující „pěškobusem“ téměř uskakovat.

A další přestupky měly následovat: stání na chodníku, nerespektování vodorovného značení, nedání znamení o změně směru jízdy či parkování v protisměru.

„Já že porušuju předpisy? To se zeptejte policajtů! Ježíšmarjá! Tohle vás zajímá? Já jsem v životě neplatila pokutu! Co si to vůbec dovolujete?! Jste policie?!“ rozčilovala se prý herečka, když byla konfrontována se zjištěními novinářů, kteří spočítali, že za údajné přestupky by prý nasbírala třináct trestných bodů (řidičák se odebírá po dvanácti bodech) a pokuty ve výši 27 500 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám