Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vicemiss Michaela Štoudková (38) ukončila v červnu úspěšně vysokou školu a pamatuje si, že období před státnicemi bylo opravdu krušné. „Na nějakou dobu musely jít zábava i jiné povinnosti stranou a musela jsem se soustředit jen na studium," říká Štoudková, jejíž opilecké výstupy jsou pověstné.

Česká vicemiss je ráda, že má náročné studijní období za sebou a zbývá jí čas na odpočinek. My jsme ji nachytali během relaxace v pivních lázních, kde si užívala s kamarádkami. Na vlastní oči jsme se tedy přesvědčili, že večírková divoška se v době prohibice zcela obešla bez tvrdého alkoholu a vystačila si se zlatavým mokem. Ten navíc využívá jako zkrášlovací prostředek.

„Nemusím jezdit nikam daleko do lázní, když mám vlastně takové příjemné místo přímo v centru Prahy kousek od Staromáku,“ řekla modelka, která uvažuje i o tom, že by se věnovala moderování. S kamarádkou Nikol Moravcovou (36) dlouhovlasá krasavice rozjíždí vlastní rubriku v pořadu o módě.

Reklama

Další články

Načítám