Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světe div se, Aneta Vignerová (36) oslaví za pár dní pětadvacáté narozeniny a teprve teď se jí podařilo složit maturitní zkoušku. „Mám radost, že mám maturitu konečně za sebou a ráda bych si teď dala rok pauzu. S učením ale skončit nechci a za rok bych chtěla začít studovat vysokou školu," říká modelka, která si nyní může dopřávat pohodu i odpočinek bez stresu a věnovat se péči o své tělo.

„Teď mám období, kdy spíše relaxuji. Strašně ráda si dám horkou koupel s mořskou solí, každý den se mažu výživným krémem a občas si zajdu na masáž,“ prozradila Vignerová, která dokonce občas zavítá i do pivních lázní. Zlatavý mok má zázračné účinky na pokožku.

Miss České republiky 2009 se v poslední době velmi často objevuje ve své domovině. Důvodem je mimo jiné zranění jejího partnera, fotbalisty Tomáše Ujfalušiho. „Až do ledna budu zřejmě v České republice a opět se budu více věnovat práci modelky. Kvůli maturitě i cestování za Tomášem jsem musela pracovní aktivity omezit,“ doplnila Aneta.

Reklama

Další články

Načítám