Hlavní obsah
Článek

Tady bude mít asi někdo mimořádnou radost! Není překvapující, že známé osobnosti na sebe vážou zájem nejrůznějších podivínů všeho druhu. Zatímco jiné se ale snaží kontaktu s nimi vyhnout a držet si je co nejdál od těla, modelka Agáta Hanychová (38) se rozhodla svým fanouškům z řad mužů, které přitahuje použité prádlo, udělat radost. „Otevřela jsem si sekáč a v něm prodávám svoje oblečení,“ řekla Super.cz Hanychová.

„Coby modelka mám spoustu věcí a nemůžu si je dovolit vzít na sebe víc než jednou. Doma se mi to hromadilo, takže jsem se rozhodla hodně oblečení prodat. Je to za lidové ceny, takže všechny holky dostanou šanci si něco koupit,“ slibuje Hanychová, která nezapomněla ani na svoje podprsenky. Použité spodní prádlo by ale jistí pánové hledali v nabídce marně.

Agáta se nyní vrátila k dosud upozaděnému kšeftu s vlastní módní značkou. „Agáta fashion znovu rozjíždím naplno. Poslední dobou jsem na to kašlala, přece jen mám malý dítě. Ale pořádně jsem se do toho zase pustila a už mám za sebou i focení nové kolekce na jaro a léto,“ svěřila se nám s tím, že hadříky si sama navrhuje, sama na ně nakupuje látky a když je spíchnou šičky v Jičíně, sama oblečení zabalí a odnese na poštu. „Mým jediným zaměstnancem je má šestaosmdesátiletá babička, která mi právě teď nadepisuje poštovní adresy,“ dodala Agáta Hanychová.

Reklama

Další články

Načítám