Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) jako fešná nevěsta s těhotenským bříškem? Nic není nemožné. Jedna z našich nejobsazovanějších hereček opět ukázala svůj půvab a charisma. Tentokrát jsme ji zastihli na natáčení nového filmu Jana Hřebejka Líbánky, který má volně navazovat na příběhy Kawasakiho růže a Nevinnost.

Geislerová se v jedné ze scén coby novomanželka Tereza smyslně rozvalovala po luxusním auťáku a roztahovala své svůdné sexy nožky. A nutno podotknout, že jí to ve svatebních šatech moc seklo.

Děj filmu Líbánky se odehrává na svatbě. Tereza (Aňa Geislerová) a Radim (Stanislav Majer) jsou poněkud starší pár, který už má nějaké ty vztahy za sebou. Přesto se rozhodnou do toho praštit. Na svatební hostině se však objeví neznámý host, který přišel připomenout nepříjemné tajemství z minulosti.

Ve skutečnosti je Geislerová, která s Janem Hřebejkem spolupracuje už na čtvrtém filmu, dávno vdanou paní. Režiséra Zdeňka Janáčka, se kterým má dvě děti, však nedávno vyměnila za bohatého milence Martina Shenara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám