Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) skončila s focením odvážných snímků. Přestože rok co rok předváděla své dokonalé křivky v luxusních kalendářích, rozhodla se další nefotit. A zřejmě by ji nepřesvědčila ani miliónová nabídka.

"Kalendáře ztratily glanc, co měly doposud. Určitě si dám od nich pauzu. Už to nemá to kouzlo. Je překalendářováno," řekla Super.cz Ochotská. "Vždycky jsem fotila kalendáře, aby pomohly těm, kteří to potřebují. Nyní jsem vymyslela jiný projekt, který by pomáhal a který bych ráda realizovala," vysvětlila Super.cz Ochotská, která loni předvedla své nádherné tělo ve dvou kalendářích. Jeden fotila na Kanárských ostrovech, druhý v Monaku.

"Momentálně není nabídka na kalendář, která by mě přesvědčila změnit své rozhodnutí. Kdybych dostala nabídku za milión korun, rozmýšlela bych se a zkusila klienta přemluvit na ten můj projekt," dodala s úsměvem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám