Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se nyní pouští do boje o dceru se svým expartnerem Matějem Homolou. A není náhodou, že se začíná na veřejnosti propírat špinavé prádlo právě teď. Nejdříve na povrch vyplavaly informace o Homolově zadržení na Ukrajině kvůli marihuaně. Následně on neváhal promluvit o kokainové aféře samotné zpěvačky.

Dara se k celé situaci otevřeně vyjádřila v rozhovoru pro Nový čas a už teď  je jasné, že nepůjde o procházku růžovou zahradou. „Vytahovat se nyní bude kdeco. Když Matěj marihuanu, tak já kokain? Já však neřeším, co dělá mladý člověk v období, kdy jediný, za koho má odpovědnost, je on sám,“ poznamenala zpěvačka s tím, že jde především o štěstí její čtyřleté dcery Laury.

Dara, která považuje celé soužití s Homolou za svou osobní noční můru, velmi rázně naznačila, že do boje o svou dceru vloží vše. Přiznala dokonce, že kauzu z Ukrajiny chtěla na svého partnera sama vytáhnout. „Já jsem chtěla ten argument použít až u soudu, o čemž Matěj i jeho právnička vědí," přiznala Dara, která se snaží, aby celé soudní martyrium probíhalo s vyloučením veřejnosti a na světlo nevyplavaly další pikantní informace z minulosti slavného páru.

„Nechci, aby si jednou Laura na internetu četla o tom, co všechno její otec riskoval, když měla tři měsíce, jen proto, aby si mohl dopřát jointa,“ dodala závěrem rýpavě Dara, která teď touží po jediném. Mít Lauru výhradně ve své péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám