Hlavní obsah
Článek

Požádali jsme české ženy, aby se s námi podělily o tajemství svých krásných dekoltů a řekly nám, které podprsenky jsou jejich favoritkami. Zjistili jsme, že na špici se stále drží push-up podprsenky a krajkové zdobení.

Díky dotazovaným dámám je pro vás připravena akce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prohlédněte si jejich nejoblíbenější kousky, na které jsme pro vás připravili slevu 20 %! A pozor, ode dneška do neděle je připravena další super akce: při nákupu nad 599 Kč máte dopravu zdarma. Nejoblíbenější kousky tak pořídíte levněji, a navíc neplatíte za doručení!

Sexy elegance vede!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Casablanca je nejoblíbenějším kouskem paní Zuzky: „Miluju krajku, ale také se potřebuju cítit celý den pohodlně. V této podprsence zvládnu celodenní shon i romantickou večeři a pořád se v ní cítím přitažlivě. Můj muž navíc říká, že v ní mám výstavní výstřih.“ Souhlasíme se Zuzkou – s tímto kouskem máte úchvatný dekolt zaručen!

Luxus a pohodlí – co víc si přát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Podprsenku Charlotte jsem si okamžitě zamilovala! Cítím se v ní děsně sexy a dělá mi perfektně kulatá prsa,“ říká Marta. Není se čemu divit. Perfektní střih a luxusní kombinace krajky a vzhledu saténu je zárukou skvělého pocitu po celý den. Boční kostice navíc poskytnou dostatečnou oporu i velkým ňadrům. Okouzlí podprsenka Charlotte i vás?

Romantika nejen pro něžné duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nikdy jsem se nepovažovala za romantičku, ale tenhle kousek si mě naprosto získal. Zamilovala jsem si květinový potisk s krajkovým detailem a navíc se skvěle nosí i bez ramínek,“ pochvaluje si Pavla. Push-up podprsenka Muscari okouzlila i nás. K dostání je i polovyztužená verze pro velká ňadra, takže se můžete nechat uchvátit, ať už nosíte jakoukoliv velikost!

Luxusní černá krajka – stálice všech prádelníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenku Snejanna preferuje Lída: „Ráda se cítím sexy i ve všední den a v černé krajce se ani nemůžete cítit jinak. Je to takový kousek, po kterém sáhnu, ať už se chystám kamkoliv. Cítím se v ní skvěle a podle zájmu okolí v ní i skvěle vypadám,“ dodává se smíchem. Tahle podprsenka je skutečně univerzálním kouskem, který si vás získá atraktivním vzhledem i komfortním nošením. Co na ní říkáte?

Další články

Načítám