Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Magda Malá (56), která si v minulosti prošla smutnými životními peripetiemi, už před dvěma lety slíbila, že sekne s kojením své dcerky Terezky. Ale slovo nedodržela. Terezce budou v červnu už čtyři roky a Magda ji mateřským mlékem bez rozpaků krmí dál.

„Nemám s tím problémy. Ať si každý říká, co chce. Já považuji za správné kojit mou dceru i ve třech letech a déle. Mně to dělá radost a jí to určitě prospěje,“ prohlašuje Magda, která navštívila i s dětmi a expartnerem kliniku estetické medicíny. Procedury zabraly dost času. Když malá Terezka požadovala své, maminka ji nakojila.

„Už dlouhou dobu jsem pro sebe chtěla něco udělat. O paní doktorce jsem měla ty nejlepší reference a osobní setkání mě v tom jen ujistilo. Nechala jsem si vyživit a vyčistit pleť. Jemné vrásky jsem si nechala vyhladit speciálním přístrojem a také jsem si nechala aplikovat výplňový materiál, který podporuje tvorbu kolagenu,“ vypráví nadšeně Magda.

Důkazem toho, že estetická medicína nemusí být jen výsadou žen, byl koneckonců také expartner Magdy Malé Vladimír Horák. „Vladimír služby kliniky také využil a nechal si pomocí mezoterapie odstranit skvrny na rukou. A srdnatě podstoupil i malou úpravu obličeje výplňovým materiálem,“ svěřila Super.cz MUDr. Ivana Němečková, která má ve své péči například také Ivu Janžurovou, Petru Janů, Dušana Chrástka, Janu Adamcovou, Nelu Boudovou a další celebrity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám