Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku! Vévodkyně z Cambridge Catherine (42) v pondělí pravděpodobně nerada prozradila, že dítě, které čeká s manželem Williamem (41), bude holčička. Stalo se tak nečekanou souhrou okolností a princezniny náklonnosti k davům lidí, které na ni čekají téměř všude, kde se sympatická Catherine objeví.

Během princezniny návštěvy muzea Fishing Heritage Centre ve městě Grimsby ležícím v hrabství Lincolnshire se před budovou sešly opět stovky lidí, kteří si přáli na vlastní oči spatřit jednu z nejoblíbenějších a nejfotografovanějších žen současnosti. Nebyla by to dobrosrdečná Kate, kdyby se s nimi nepřišla přivítat. Mezi zhruba dvěma tisícovkami lidí stála u zátaras i jednačtyřicetiletá Diana Burton, která Kate přinesla plyšového medvídka.

Vedle stojící Sandra Cook (67) ale slyšela, jak Kate říká: „Děkuji vám, vezmu ho pro svou d...“ a v tu chvíli se zarazila. Cook se ale neváhala zeptat: „Chtěla jste říct dceru, je to tak?“ Kate prý odvětila: „Ne, my to nevíme.“ Načež ji žena opět popíchla: „Aha, ale já myslím, že víte,“ a vévodkyně jen potutelně odvětila: „Neřekneme!“

Důchodkyně prý času stráveného čekáním na Catherine rozhodně nelituje: „Byla jsem tam od deseti hodin dopoledne a každá mrazivá minuta čekání stála za to, abych ji viděla. Ona je prostě krásná, tak milá a přátelská.“

Reklama

Další články

Načítám