Hlavní obsah
Článek

Lídr legendární slovenské kapely Elán Jožo Ráž (69) má plné zuby nejen své popularity, ale i některých fanoušků, do kterých se dost nevybíravě pustil.

"Pokud někam jdu, vždycky se najde někdo, kdo se chce se mnou vyfotit nebo se chce se mnou vypít. Žádá mě, abych někomu něco řekl do mobilu a tak dále. Mám toho za ty roky dost," prohlásil v magazínu Exclusive zpěvák, který tím jistě nepotěšil řadu svých fanoušků. Některým „otravům“ by Ráž nejraději nafackoval, i když moc dobře ví, že je to nesmysl.

"Umíte si představit, co by se rozpoutalo, pokud bych nějakému fakt otravnému týpkovi vstřelil jednu výchovnou facku?" zeptal se řečnicky zpěvák, který po dlouhých pětačtyřiceti letech dokonce uvažuje o ukončení pěvecké kariéry. Neustálé koncertování, cestování a zkoušení ve studiu je pro něj obrovským náporem, a tak chce s muzikou do roka a půl navždy seknout.

Ráž nikdy nešel pro ostré slovo daleko. Naposledy šokoval svým prohlášením o střílení do Číňanů, které by oddělal a poslední kulky by si nechal pro sebe a svou rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám