Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) se na veřejnosti prezentuje jako uhlazená dáma oplývající dobrými mravy a klidnou povahou. Což o to, česká topmodelka nejspíš taková opravdu bude, čas od času se v ní ale probudí divoký čertík.

To se stalo během návštěvy semináře o domácím násilí, kde se Peštová společně s finalistkami Miss Aerobik učila, jak se ubránit agresorovi. Během zkráceného kurzu ji hlavní instruktor české pobočky Krav Maga Global Jakub Otipka tak vyhecoval, že se mlátila hlava nehlava.

„Tento kurz se skládá z fyzické části, ale čtvrtina se zabývá tím, jak se vyhnout nebezpečným situacím a jak posílit sebevědomí ženy,“ nechala se slyšet Peštová.

Modelka by se ráda zúčastnila celého kurzu i se svými dětmi Yannickem (15) a Ellu (10). „Tohle by naše děti mohlo bavit. Navíc vybijí energii a připraví se na skutečný život,“ říká. Daniela prý není příliš úzkostlivá matka, ale jako každý rodič má strach, že by se její ratolesti mohly stát obětí násilníka. „Každý rodič má starosti o své děti. Když se jednou zamýšlíte stát rodičem, tak vás nikdo neupozorní na to, že spolu s tím malým uzlíčkem si z porodnice odvážíte nekonečný strach o něj,“ říká.

Kurzy „Nenechte si ubližovat!“ proběhnou ve třech městech: v Praze, Brně a Hradci Králové. „Na celém světě se neustále snažíme posilovat postavení žen a jejich sebevědomí. Věřím, že tyto semináře ženám pomohou k dosažení větší sebejistoty a zajistí jim příjemnější život bez pocitů strachu nebo ohrožení,” komentuje důležitost kurzů manažerka PR a reklamy společnosti Avon Cosmetics Alena Pytlíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám