Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) rozená jako Kate Middleton si navrhuje některé šaty sama. Kupříkladu při cestě po jižním Pacifiku a Oceánii ji mohli vidět ve žlutých šatech, které vzešly z jejího vlastního návrhu. Catherine, manželka prince Williama (41), osobně konzultovala střihy s krejčími Alžběty II., kteří pak ušili budoucí anglické královně úbor na míru.

„Tyto šaty byly navrženy přímo Kate. Má ráda pár výjimečných kousků v šatníku, které může označit za vlastní nápady, tak požádala královniny krejčí, aby jí s tím pomohli. Pracovali na tom společně, ona navrhla barvu, látku a střih, oni udělali veškerou práci,“ píše britský magazín Grazia.

Styl oblékání vévodkyně z Cambridge se líbí také módním expertům magazínu Vanity Fair. „Bývalá Kate Middleton je pečlivě upravená, spořádaná a nesnesitelně okouzlující díky celoročnímu opálení, zdravému stravování a rozhodně kvůli neanglickému úsměvu. Pro velké události pak Kate oblékají do nejlepších britských návrhářů, kteří přísluší budoucí královně Anglie, včetně Alexandera McQueena, Christophera Kaneho, Burberry a outdoorového krále Barbour,“ napsal jednou prestižní módní časopis.

Reklama

Další články

Načítám