Hlavní obsah
Článek

Po porodu dcery Lary (1) se Lucie Benešová (49) nespoléhá pouze na to, že v těhotenství nabraná kila shodí běháním kolem malé ratolesti, ale cíleně na své postavě pracuje. Jelikož herečka ze srdce nenávidí posilovny, pořídila si speciální vibrační přístroj domů.

„Hýkající a zpocení kulturisté nejsou zrovna šálkem mého čaje. Právě proto jsem si domů pořídila stroj, který mi nahradí celou posilovnu,“ prozradila nám Benešová.

Díky tomu, že Lucie cvičí v domácím prostředí, ušetří spoustu času a může se věnovat svým dětem. „Než bych dojela do tělocvičny a zpět, většinou v zácpě, zabralo by mi to minimálně dvě hodiny. Takhle doma cvičím denně dvacet až třicet minut a mám u sebe i malou Laru,“ říká představitelka Evy Lenerové ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Sympatická herečka prý ale rozhodně netouží po postavě kost a kůže nebo svalech. Její životní partner Tomáš Matonoha (53) totiž preferuje „pěkně udělané ženy“. „Tomáš nemá rád příliš hubené ženy, tak mám štěstí, že to nemusím přehánět. Když v klídku setřesu ještě tři kilča, tak budu spokojená.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám