Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si nedávno s rodinkou užívala parádní lyžovačku na horách, která pro ni bohužel skončila špatně, protože se zranila na lyžích a nemůže chodit.

Modelku však může hřát na srdci, že hned poté, co se fanouškům na sociální síti svěřila se svým zraněním, nenechala na sebe povzbuzující slova dlouho čekat.

„Dnes byl krásný den i díky vám, děkuji všem za přání a za podporu. Moc si toho vážím a uvědomuji si, že nejsem jediná, které se něco takového stalo a věřím, že všechno má svůj smysl. Hlavní je neklesat na duchu a zůstat pozitivní,“ vzkázala Verešová, jež si díky poranění na lyžích, kvůli kterému musela do nemocnice, uvědomila, jaké má štěstí, že má kolem sebe fungující rodinu a dobré přátele.

„I když jsme zranění nebo nemocní, měli bychom věřit, že zítra bude zase lépe. Až na pár mraků, které jsou ale na každém nebi, je v mém životě moře štěstí a lásky. Skvělí kamarádi, úžasná rodina a nádherné děti, jejichž úsměv a radost je pro mě největším štěstím života. A hlavně vy všichni. To je další rozměr a důvod mít úsměv na tváři," dojímala všechny své fanoušky slovenská kráska.

Krásná modelka je vášnivou lyžařkou, stejně jako její manžel Daniel Volopich. K lyžování proto vedou i svá dítka - dceru Vanessu a syna Daniela Tobiase. Na lyžování však bude muset Andrea na nějakou dobu zapomenout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám