Hlavní obsah
Článek

Bývalý republikánský guvernér státu Kalifornie a hollywoodský herec Arnold Schwarzenegger (76) se už veřejně přiznal k nevěře, která stála za rozpadem jeho manželství s Marií Shriver. Představitel filmového Terminátora byl ale své choti nevěrný už v době, kdy plánovali svatbu. Užíval si milostný románek při natáčení filmu Rudá Sonja s kolegyní Brigitte Nielsen.

Ta o tom píše ve svých pamětech You Only Get On Life a Schwarzenegger se nesnaží sexuální poměr s herečkou popřít, ale ve svých vlastních memoárech Total Recall se k němu přiznává. S Nielsen měl přitom milostnou aféru v roce 1985, kdy už žil s Marií Shriver, již si v dubnu následujícího roku vzal.

Pětašedesátiletý herec v knize píše, že měli s Brigitte velmi vášnivý poměr, ale on od počátku věděl, že to nebude trvat věčně.

Shriver si Schwarzenegger vzal v dubnu 1986, loni se po pětadvaceti letech rozešli, když vyšlo najevo, že má Arnold čtrnáctiletého syna se služebnou. Tu měl oplodnit jen pár dní poté, co počali s Marií jejich nejmladšího syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám