Hlavní obsah
Článek

Markéta Konvičková (29) se svým fanouškům nově představí nejen jako zpěvačka, ale také jako kytaristka. A nástroj jí nepůjčil nikdo jiný než basák od zpěváka Justina Timberlakea.

Finalistka první Česko-Slovenské SuperStar intenzivně pracuje na svém novém albu, které si chce nadělit k maturitě už letos v květnu. Na její nové desce hraje celá řada špičkových muzikantů hned z několika zemí. Pilotní singl se točil ve studiu Dalibora Cidlinského a uslyšíte na něm legendární baskytaru basáka Justina Timberlakea z jeho slavného Bílého turné.

Markéta se sama delší dobu věnuje hře na kytaru, a na vlastní kůži si tak vyzkoušela tento originální nástroj. Ve finále nahrála i jeden part nového hitu, který představí veřejnosti už koncem března. „To prostě nešlo odolat. Kdy se mi to příště poštěstí. Kdybych to nezkusila, hrozně by mě to mrzelo,“ říká Markéta.

A dalším překvapením, v souvislosti s touto písničkou, je autor textu, kterého Markéta zatím úzkostlivě tají. „Vše se včas dozvíte. Teď můžu prozradit jen tolik, že je to fakt pecka, a že jsem po mnoha letech zpěvačkou, pro kterou tento textař a básník napsal regulérně text jen a jen pro ni,“ usmívá se pyšně zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám