Hlavní obsah
Článek

Určitě si ještě vzpomenete na temperamentní platinovou blondýnku Alici Stodůlkovou, která před dvěma a půl lety dovedla ve čtvrté řadě StarDance na post krále tanečního parketu nenapravitelného „básníka“ Pavla Kříže.

Sympatická Alice původem z beskydské vísky Komorní Lhotka sice po skončení soutěže zmizela světu z očí, ale vězte, že se nezahrabala v rodné hroudě. Od skončení soutěže žije v Praze a dál se věnuje své největší lásce - tanci.

„V rámci řetězce známého fitness centra mám taneční školu, kde učím všechny věkové kategorie, ale zaměřuji se především na děti a dospělé páry. Působím také v nové taneční škole Petra Čadka, kde učím různé druhy a styly tanců od freestylu až po flamenco,“ prozradila Super.cz usměvavá Alice, která společně s Vladimírem Kratinou a Dášou Bláhovou účinkuje také v divadelní hře Moucha na zdi.

Minulý víkend Alice společně s tehdejším tanečním partnerem Anety Langerové Michalem Kurtišem zářila na Plese Armády České republiky na Pražském hradě. „Atmosféra ve Španělském sále byla úchvatná. Vojáci se umí skvěle bavit a jejich chování mě příjemně překvapilo,“ uzavřela povídání Alice.

Reklama

Další články

Načítám