Hlavní obsah
Článek

Dění kolem Ivety Bartošové (†48) připomíná bláznivé nápady scenáristů nekonečných argentinských telenovel. I když nám zpěvačka sama nejdřív tvrdila, že ji přítel Josef Rychtář (65) rozhodně nijak nenapadl a vše jsou to nesmysly, po potvrzení ze strany policie, že skutečně na Rychtáře podávala trestní oznámení, přišla dvojice se zajímavou historkou. Bartošová prý byla pod vlivem kamaráda, který ji chtěl znásilnit!

Ivetu prý přítel Rychtářova syna, který se zpěvačce měl starat o počítač, začal osahávat v autě, když s ní jel pro nové auto (to půjčené od Pětky musela vrátit). „Jmenuje se Jakub a je postižený na nohu,“ uvedl Rychtář. „Myslela jsem si, že je to blízký rodinný přítel. Nechala jsem se ovlivnit, když mi říkal ošklivé věci o Pepovi. Chtěl se mnou jet vybrat nový vůz, ale když jsem k němu nasedla, začal na mě sahat," sdělila zase Šípu sama hlavní aktérka. Jak by ji ale po roce a půl vztahu s Josefem mohl někdo nabulíkovat, že její přítel je zlý a měla by ho udat policii, to už jsme se nedozvěděli. Oznámení na něj chce ale zpěvačka brzy stáhnout.

Rychtář konečně potvrdil to, co Super.cz věděl už dřív a bylo mu to vyvraceno, totiž že se s Bartošovou v neděli opravdu ošklivě pohádal. Svou partnerku bere jako citlivou ženu, která se nechá snadno strhnout názory ostatních. Proto mu prý údajný podivný ctitel Bartošové přes esemesku už sbalil věci a vyhodil ho ze zpěvaččina domu. Dvojice se však už stihla usmířit a vrátit se k sobě.

Vyjádření muže obviněného z obtěžování Ivety se nám nepodařilo získat, podle všeho je ale náhlým obratem v situaci a spojováním svého jména s údajným podivným sexuálním nátlakem zaskočen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám