Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniela Peštová (53) je taky jenom člověk. Když na to přijde, tak se zřekne výrazného líčení a obleče si třeba tepláky. To se stalo třeba včera, když se česká topmodelka zúčastnila kurzu sebeobrany Krav Maga. Jednoho se ale známá vyznavačka módy věrná módnímu domu Fendi přece jen nevzdala, a to tyrkysových korálkových náramků.

„Šla jsem do toho s vervou a už během první půlhodiny jsem byla celá doškrábaná," sledovala Daniela své šrámy a modřiny na rukách. Drobná zranění modelku ale nerozhází a v každém případě je za tuto zkušenost vděčná. „V životě jsem na takovém kurzu nebyla a určitě se ho znovu zúčastním," říká Daniela, která společně s finalistkami Miss Aerobik předvedla jen malou ochutnávku z toho, jak kurz sebeobrany vlastně probíhá.

„Je pro mě trošku těžší se soustředit, když je na místě přítomna desítka fotografů a vy nechcete vypadat jako úplný blb. Něco takového bych si chtěla vyzkoušet," říká Daniela.

Patronka projektu Avon proti domácímu násilí hodlá projít čtyřhodinovým seminářem, který bude probíhat začátkem března v Praze, Brně a Hradci Králové co nejdříve a rozhodně si prý nebude brát soukromé hodiny. „Když jdu cvičit, tak taky nenechám vyklidit posilovnu," směje se Daniela. Máte tedy šanci spatřit Danielu Peštovou v teplákovce na vlastní oči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám