Hlavní obsah
Článek

Britský deník The Sun otiskl fotografie nahého prince Harryho (39), přestože britský kontrolní orgán Press Complaints Commission (PCC) doporučil médiím ve Spojeném království, aby tomuto pokušení odolala. Mladší syn prince Charlese po zveřejnění svých snímků podal na The Sun stížnost u PCC. Jenže ta teď byla stažena jako bezpředmětná.

„Pořád zastáváme názor, že hotelový pokoj je soukromý prostor, kde jeho obyvatelé mohou mít rozumné očekávání soukromí. Princ Harry se nyní zcela zaměřuje pouze na své nasazení v Afghánistánu, takže věnovat se stížnosti týkající se jeho soukromého života by nebylo vhodné a zřejmě by ho jen zbytečně rozptylovalo,“ komentoval zrušení stížnosti princův oficiální mluvčí ze St. James’s Palace v Londýně.

Větší úspěch při boji s bulvárem měla přitom Harryho švagrová vévodkyně z Cambridge (42), již vyfotili nahoře bez na dovolené s manželem princem Williamem (41). Podali společně žalobu na francouzský magazín Closer, který fotografie ze soukromí zveřejnil. A soudy z Paříže jim vyhověly a podaly předběžné opatření, podle něhož musel francouzský Closer fotky manželům vydat a nesměl z nich zveřejnit už jediný v tišené ani internetové podobě.

Reklama

Další články

Načítám