Hlavní obsah
Článek

Poté, co Agáta Hanychová (38) strávila část dne u karlovarského soudu, kde probíhalo jednání ohledně jejího expřítele Mirka Dopity, se modelka ještě před vášnivou nocí s novým milencem Jakubem Prachařem (40), stihla ještě zastavit na párty. Při odhalování nového loga skateboardové firmy, se odhalila i ona.

Opálená Agáta se předvedla v tričku, které neskrývalo, že nemá podprsenku a na dovolené se opalovala nahoře bez. Ukázala i hnědé bříško a vystrčila dokonalý zadeček, který celý předvede v novém kalendáři.

V klubu, kde párty probíhala, se zdržela jen na nezbytně nutnou dobu. Bylo na ni vidět, že jí není úplně příjemné, když se musela setkat s modelkou Julií Zugarovou, která byla také pozvána jako kmotra loga.

Jinak ale zářila štěstím. "Jsem opravdu zamilovaná," prohlásila modelka. Užívá si novou lásku s Jakubem Prachařem, i když prý musela přestát žertíky ze strany Vojtěcha Dyka (38), který si při vystoupení, na němž byla, dělal legraci z nového Prachařova vztahu.

Hned po křtu už Agáta spěchala co nejrychleji ven z klubu. Tam ji sice přivezla limuzína, na cestu domů, ale měla přichystaného jiného řidiče. Přítel Jakub Prachař na ni totiž před klubem trpělivě čekal v autě. Na akci se s ní ale objevit evidentně nechtěl. "Myslím, že toho humbuku kolem mě už bylo dost. Nejraději bych se aspoň na dva měsíce stáhla trochu do ústraní," svěřila na závěr Agáta.

Reklama

Další články

Načítám