Hlavní obsah
Článek

O veřejném milostném trojúhelníku Ornella-Kokta-Partyšová se baví celá Česká republika. Samotná Ornella Štiková (31) se dokonce stala vůbec jednou z nejvyhledávanějších osob na internetu. Za sebou dokonce nechala Ivetu Bartošovou (†48), Tomáše Kluse (37) či světoznámou zpěvačku Adele (35).

O svém vztahu k Josefu Koktovi a celé milostné aféře se mladičká bulvární hvězdička rozpovídala u moderátora Míry Hejdy, který si ji pozval do svého pořadu Limuzína s Mírou Hejdou. S Koktou se prý Ornella scházela zhruba jeden rok a o tom, že je ženatý s Gábinou Partyšovou (45), samozřejmě moc dobře věděla.

„Věděla jsem o ní, vadilo mi to, ale viděla jsem, že je nešťastný a baví se o ní, jako by to byl spíš její obchodní partner, neosobně, tak jsem si říkala, že to vůbec není harmonické manželství, což vidělo i jeho okolí, kdyby to byla šťastná rodina a všichni se milovali, tak bych rozhodně nechtěla rozbíjet rodinu,“ svěřila se Mírovi Ornella, která přiznala, že vyhledává spíše zajištěné muže.

„Táta mi říkal, že když už s někým plánovat budoucnost, tak ať je ten člověk alespoň zajištěný,“ míní. A kolik by tedy případný nápadník měl mít na svém kontě? „Kdyby tam byly nějaké milióny, bylo by to fajn, takové tři milióny by ale byly hned pryč,“ dodala Ornella, jež je momentálně finančně závislá na rodičích. „Zatím mi všechno platí rodiče, kdybych byla závislá na Pepovi, tak bych asi umřela,“ má jasno.

A jaké další pikantnosti práskla Mírovi Hejdovi Ornella Štiková? Jak Kokta reagoval na její těhotenství, co si myslí o Gábině Partyšové a jak o ní smýšlí její údajný exmilenec Tomio Okamura? To všechno se dozvíte už dnes ve 21:10 na TV Óčko, kde odstartuje další díl Limuzíny s Mírou Hejdou.

Reklama

Další články

Načítám