Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dva měsíce byly na trapasy slavných krásek opravdu bohaté. Nejedna omylem ukázala víc, než zamýšlela, opila se nebo upadla na vysokých podpatcích. Nyní se ale můžete podívat na tři nejpikantnější z nich...

Koncem července se zřídila pod obraz herečka a bývalá Playmate Pamela Anderson (56). Ta je sice svou rozjařeností na večírcích proslulá, ale tehdy o sobě už skoro nevěděla. Pamela byla pařit s kolegy ze soutěže Dancing with the Stars, ze které už vypadla.

I mistr tesař se někdy utne. Stalo se tak před dvěma týdny, kdy si známá herečka a módní ikona Emma Watson (22) na premiéru nového filmu přilepila na ňadro gelovou nálepku, která měla udržet její šaty na svém místě. Stal se ale pravý opak a představitelka filmové Hermiony ukázala nejen dekolt.

Nejčerstvější je pak jen pár dní staré faux-pas kolumbijské krásky Sofie Vergary (40), která si na předávání televizních cen Emmy oblékla dlouhou zelenou róbu. Ta byla však příliš těsná a herečce se rozjel zip na zadečku jen pár minut před začátkem vyhlašování. Hrozící pohromu naštěstí odvrátila pohotová asistentka.

Reklama

Další články

Načítám