Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud je pravda to, co naznačují fotografie, český šoubyznys má nový hvězdný páreček. Takový, který by čekal málokdo. Načapáni, jak vycházejí z jednoho z pražských barů a poté spolu odjíždějí, byli moderátorka Mahulena Bočanová (57) a Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy.

Zda šlo, nebo nešlo o rande, to není úplně jasné. Jisté ale je, že oba házeli úsměvy na všechny strany a nakonec spolu také odjeli.

Že by Mahulena konečně natrefila na chlapa, s nímž zestárne? Manželství s Viktorem Mrázem, se kterým má dceru Márinku, jí nevyšlo. Poté chodila s Martinem Černým, což byl ale krok vedle, neboť Černý se o ní na veřejnosti nevyjadřoval právě lichotivě. A naposledy randila s mladším zahradníkem Jiřím Herdou, se kterým se podle svých slov rozešla kvůli věkovému rozdílu. Zda v Kavalčíkovi, který je mimochodem také mladší, konkrétně o osm let, našla muže svých snů, ukáže čas.

Reklama

Další články

Načítám