Hlavní obsah
Článek

Česká malířka Berenika Saudková (29) patřila k dámám, které na slavnostní předávání cen Český lev vyrazily v šatech s nejhlubším výstřihem.

Odvážné červené šaty však nevydržely nápor bujných ňader, které se draly ven natolik, až Saudkové vykoukla ven barevná podprsenka. Přítomní pánové rázem měli velký problém dívat se jí místo do nebezpečného výstřihu do krásných očí.

Nutno podotknout, že si z toho vůbec nic nedělala, protože patřila k celebritám, které na afterparty natolik holdovaly alkoholu, až měly problém odejít domů po svých.

Zpočátku večera se přitom krotila a místo alkoholu do sebe raději klopila minerálku. Ne však na dlouho. Dcera komiksového kreslíře Káji Saudka to velmi rychle roztočila natolik, až ji museli její přátelé podpírat.

A nebyla zdaleka jedinou celebritou, jež na "lvím večeru" křepčila jako o život. Herečka Simona Babčáková (40) si rovnou zula boty a divočela na tanečním parketu, seč jí síly stačily. V krátkých šatech a rudých punčocháčích vystavila na odiv svá sexy stehýnka, takže o publikum rozhodně neměla nouzi.

Reklama

Další články

Načítám