Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani kamenem by prý ženu neuhodil! To tvrdí Josef Rychtář (65), přítel Ivety Bartošové (†48), kterou měl podle některých zpráv včera drsně napadnout. Jak Super.cz informoval jako první, k útoku prý mělo dojít v říčanské nemocnici. A i když vyšetřování incidentu mezi Rychtářem a jeho slavnou láskou potvrdila policie, Rychtář se, jako obvykle při podobných zprávách, brání, že je nevinný. „Je to nesmysl, v nemocnici jsem s Ivetou ani nebyl,“ tvrdí.

„Některé výmysly mi připadají zábavné, ale to o napadení Ivety mi škodí a striktně odmítám, že by to byla pravda,“ řekl nám Rychtář, který demonstrativně při telefonátu mluvil i na Ivetu, aby dal najevo, že se nerozešli. „Kdybych Ivetku napadl, a já to neudělal, tak s ní asi těžko budu dál. Nevím, kdo si to vymýšlí, ale obtěžuje mě to,“ tvrdí s tím, že s Ivetou v nemocnici ani nebyl.

„Byl jsem v Říčanech a dělal papíry, Iveta byla v Uhříněvsi,“ vysvětloval, co dvojice dělala v době, kdy měl údajně svou milou zbít. To věděl naprosto přesně i bez toho, že by od nás získal informaci o čase, kdy k incidentu mělo dojít.

„Podobně na nás už posílal policii pan Macura. Ta samozřejmě zjistila, že Ivetě neubližuji. Znovu opakuji: K ničemu nedošlo, jsme naprosto v pořádku,“ uvedl závěrem. Uvidíme, zda jeho tvrzení potvrdí i policejní vyšetřování.

Reklama

Další články

Načítám