Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O tom, o čem lidé dosud jen spekulovali, totiž že Iveta Bartošová (†48) se stala terčem násilí pro svého přítele Josefa Rychtáře (65), se podle některých indicií stalo skutkem. Jak se Super.cz podařilo zjistit z dobře informovaných zdrojů, Iveta měla být včera údajně napadena svým milým přímo v říčanské nemocnici. „Incident vyšetřujeme,“ potvrdil policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

„Policie prošetřuje incident, ke kterému mělo dojít mezi mužem a ženou. Bližší informace nemůžeme poskytnout,“ řekl našemu serveru muž zákona. Zdroje tvrdí, že k fyzickému útoku mělo dojít v neděli přímo před svědky a lze jen spekulovat, zda za tím nestálo Rychtářovo naštvání se na partnerku, která prý nemá k práškům a alkoholu vůbec daleko.

„Strašně se pohádali, bylo to hodně drsné, i ten útok. Rychtář se od Ivety okamžitě odstěhoval,“ dozvěděli jsme se od kamarádky zpěvačky. Jenže po pár hodinách prý přišlo odpuštění a dvojice už zase vesele toká. Právě proto asi Iveta dělá, jako by ji nikdo nezmlátil. „Co je to zase za nesmysl?“ napsala nám pouze. Když jsme jí odpověděli a přidali podrobnosti, které jsme získali, žádná reakce již nedorazila.

O tom, že Josef Rychtář svou přítelkyni bije, se spekulovalo již loni na jaře, když skončila v nemocnici s pořádným monoklem. Tehdy ovšem Bartošová přísahala, že tomu tak není a že upadla tu na lampičku, tu na noční stolek. Rychtář je policií vyšetřován také kvůli podezření z napadení své bývalé manželky Dariny.

Reklama

Další články

Načítám