Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostře sledovaná sestra vévodkyně z Cambridge (42) Pippa Middleton (40) má možná ve vztahu s přítelem Alexem Loudonem (30) problémy. Jak jinak si totiž vysvětlit, že strávila pár dní v Madridu se svým šestadvacetiletým exmilencem Georgem Percym. Dvojici bývalých partnerů načapali paparazzi přímo na letišti při odletu a i když se snažili nechodit příliš blízko u sebe, jejich vzájemné pohledy při posezení v místní kavárně byly hodně výmluvné.

Sestry Middletonovy si nejspíš na muže, kterým v žilách koluje modrá krev, potrpí. Percy je totiž nejen jedním z nejbohatších mládenců Velké Británie, ale zároveň i synem vévody z Northumberlandu. Pippa si s ním prožila románek v roce 2008 a jak to tak vypadá, možná se stará láska opět rozhořela.

Překvapivé na celé události byl i fakt, že se Pippa nijak nesnažila skrývat před fotografy a po boku George Percyho se vesele usmívala. Mladší ze sester Middletonových sice tvrdí, že jsou s Percym již řadu let dobří přátelé, ale skutečnost, že mezi nimi proběhlo před pár lety něco mnohem víc, je známá. Její současný partner Alex Loudon by tak nejspíš měl vážně zpozornět.

Nutno podotknout, že dvojice nebyla na výletě ve španělské metropoli sama, doprovod jim dělalo ještě několik kamarádek Pippy. V pátek po příletu do Madridu si všichni společně užili večer v klubu Fortuna a další dva dny zasvětili poznáváním krás města.

Reklama

Další články

Načítám