Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výjimečně vám hned v úvodu prozradíme jméno zpěváka, jehož idolem byl už od dětství Elvis Presley. Je jím Peter Gene Hernandez, jenž je ale po celém světě známý pod zcela jiným pseudonymem. Tato americká hvězda se narodila v havajském Honolulu do rodiny hudebníků a především fanoušků Elvise Presleyho. Není divu, že ze svého syna, rozeného šoumena, udělali v roce 1990 nejmladšího napodobitele tohoto legendárního rock’n’rollového krále.

Zpěvákův otec, rovněž Peter Hernandez, začal svému synovi už od dvou let říkat ‚umělecky‘ Bruno, což mu zůstalo dodnes. Talentovaným umělcem je totiž sedmadvacetiletý Bruno Mars, jenž svými hity jako Billionaire, Just The Way You Are, Grenade nebo It Will Rain atakuje přední příčky hitparád po celém světě.

Hvězda z něj ale byla už ve čtyřech letech, kdy se jako nejmladší imitátor Elvise Presleyho objevil v britském dokumentárním pořadu Viva Elvis natáčeném v roce 1990. S Brunem a jeho otcem dokonce vedl rozhovor moderátor Jonathan Ross a v dokumentu mu bylo věnováno hned několik minut.

Reklama

Další články

Načítám