Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Líbí se vám modelka Agáta Hanychová (38)? Pokud ano, tak jste na správné adrese. Agáta, která v současnosti randí s Jakubem Prachařem (40), pravidelně zásobuje všechny své fanoušky svůdnými sexy fotkami. Ač jsme ji ještě nikdy neměli možnost vidět úplně nahou, za své vnady se nikdy nestyděla. Její nejpodařenější odhalené fotky nyní můžete obdivovat v naší fotogalerii.

Svůdná Agáta se nejraději svléká před objektivem svého dvorního fotografa Jaroslava Urbana. Pod jeho taktovkou zapózovala jako smyslný andílek už v roce 2008, krátce po úspěchu v soutěži krásy Miss ČR. Poprsí si tehdy rafinovaně zakrývala rukama, aby je o pár let později ukázala v celé své kráse.

Na svazích Chopoku v letovisku Jasná v Nízkých Tatrách se dokonce jako rozená profesionálka neváhala odhalit v šílených mrazech a před zástupy čumilů. Odvážné sexy fotky ale stojí opravdu za to.

Naposledy se Agáta svlékala během focení kalendáře pro společnost AŽD vyrábějící sdělovací a zabezpečovací techniku pro českou železnici. Při pózování na kolejích se sice snažila zakrývat si bradavky, ale i tak toho ukázala docela dost. A to se jedná teprve o snímky z focení kalendáře, finální verze bude určitě ještě mnohem zajímavější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám