Hlavní obsah
Článek

Šestnáctiletá Anička Slováčková roste do krásy. Dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové (67) doprovodila otce na akci, kde exLunetik Martin Kocián (47) křtil svůj nový videoklip. Mezi přítomnými modelkami Terezou Zimovou, Hanou Svobodovou (35) a Martinou Dvořákovou rozhodně neudělala ostudu.

Půvabná blondýnka s tátou a jeho saxofonem vystoupila i na pódiu, kde spolu s Martinem zazpívala. Sama ještě není rozhodnutá, kterým směrem se v životě vydá. Příležitostně vystupuje s otcem, moderovala dětský pořad, je i výtvarně nadaná.

"Ta se fakt povedla. Kdybych někdy měla mít dceru, taky bych si takovou přála. I když po mně bude spíš zrzka než blondýnka," smála se Tereza Zimová, která akci ve staroměstském baru svého přítele Jaroslava Haštavy moderovala.

Zatímco Tereza je šťastná se svým Jardou a Martina Dvořáková s golfistou Lukášem Lizánkem, třetí z modelek Hana Svobodová je pořád sama. "Sice se o mně píše, že jsem prý sbalila Jana Charouze, ale to je hloupost. Nikdy jsem s ním nic neměla a je pro mě moc mladý," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám