Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) se snaží udělat tlustou čáru za nevěrou svého manžela. I když jí byl nevěrný s Ornellou Štikovou, která je ve 4. měsíci těhotenství, neposlala ho k šípku. Nechce si ale připomínat, co se stalo. Dokonce opustila i byt v Břehové ulici, kde se Pepa Kokta s devatenáctiletou blondýnkou scházel. Super.cz ji zastihl při stěhování.

"Žádnou přímou souvislost s tím, co se stalo, stěhování nemá. Byt jsme se snažili prodat už skoro tři roky a teď se to konečně podařilo," řekla Super.cz Partyšová. Byt v Břehové se prodával za více jak 20 miliónů korun. Bez bydlení v centru ale Gábina nechtěla zůstat, a tak si na rok pronajala 2+kk ve Slovanském domě, kde bydlí Simona Krainová (51). "Budeme sousedky přes chodbu," prozradila.

Z bytu v Břehové ulici si neodvezla skoro nic. Vyhodila samozřejmě i postel, kde se podle Ornelly odehrávaly sexuální hrátky s Gábininým manželem. "Postel i další věci mám nové. Ty staré by se stejně do nového bytu nehodily," krčila rameny Gábina, která si podle nápisu na stěhovacím voze koupila opravdu VIP nábytek.

"Chci to tady mít hezké. Už jsem jednou před lety ve Slovanském domě bydlela a blízkost centra mi dokonale vyhovuje. Nemůžu pořád dojíždět z Petříkova, když většina akcí, které moderuji, se odehrává v Praze," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám