Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americké herečce Erin Moran (51) bylo pouhých čtrnáct, když se v 70. letech upsala k roli Joanie Cunningham v seriálu Happy Days. Dříve pohledná herečka byla nyní podle serveru Radar Online vyhozena z obytného přívěsu, v němž bydlela se svým manželem Stevem Fleischmannem.

Přívěs údajně patří matce jejího muže. Ta už prý dál nesnesla téměř každonoční mejdany své snachy, a tak to vyřešila rázně - vystěhovala ji. Bývalá herečka holdující alkoholu a cigaretám musela obývat přívěs poté, co nesplácela hypotéku svého domu v Kalifornii.

„Erin chodí po barech a domů přichází v pozdních nočních hodinách, někdy i se svými barovými přáteli. Steveova matka už to tak prostě nenechala,“ sdělil zdroj z hereččina okolí pro National Enquirer.

Moran hrála v oblíbeném seriálu Happy Days od roku 1974 a vydržela v něm téměř jednu dekádu. Následně v roce 1982 hrála v jeho pokračování s hercem Scottem Baio, které se nazývalo Joanie Loves Chachi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám