Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blondýnka Ornella Štiková (31), která prý čeká dítě s manželem moderátorky Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55), si zase pustila pusu na špacír a rozpovídala se o tom, jaký je Pepa v posteli. A jsou to hodně intimní detaily.

S Koktou prý Ornella zažila nejlepší sex svého života. „Má skvělou výdrž, umí si to vážně užít a hlavně myslí na to, abych si to užila já, hrozně jsme si sedli,“ rozpovídala se Ornella Štiková v Blesk magazínu.

Na svého staršího milence pěla jen samou chválu. Prý byla tak nedočkavá, že sama od sebe přeskakovala předehru a chtěla jít rovnou na věc.

„On je takový francouzský milovník, to by se dalo brát jako předehra,“ líčila dál nadšeně kráska s tím, že se jí Kokta jako chlap hned líbil.

„Má charisma, ale mně se vážně líbí i vzhledově, i když to nikdo nemůže pochopit. Má temné oči a sexy hlas, navíc krásně voní,“ pěla ódy Ornella, jež Koktu zřejmě pořád miluje. I přesto, že zůstává u své manželky Gábiny Partyšové.

„Já ho stále nedokážu zavrhnout, před spaním mám představy, jak ho v devátém měsíci potkám, rozruší mě to tak, že mi praskne voda, on mě odveze do porodnice, je se mnou u porodu a říká, jak je mu to líto. Já mám scénářů," uzavírá mladičká svůdnice.

Reklama

Další články

Načítám