Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zatímco se vědci na celém světě snaží nalézt způsob, jak vrátit čas, americká přírodní kosmetika Pevonia Botanica vám přináší něco, čím každého přesvědčíte, že vy jste už na to přišli. S nejnovějšími přípravky řady Lumafirm totiž můžete změnit vzhled i strukturu své pokožky. Účinné jsou nejen přípravky, ale i ošetření v salónu Pevonia, které si oblíbila i herečka Dana Morávková.

Navraťte své pleti mládí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem se pokožka obličeje i těla mění. Podpůrný systém oslabuje, pleť ochabuje a kontury se propadají. Navraťte své pokožce mládí a změňte vzhled i strukturu své pleti s produkty z řady Lumafirm značky Pevonia Botanica pro tvář i tělo. Luxusní přípravky Lumafirm dodají pokožce mladistvou vitalitu díky jejímu dokonalému rozzáření a současně výrazně omezují všechny známky stárnutí. Efektivně zpevní pleť, viditelně redukují vrásky, působí i proti pigmentovým skvrnám a sjednocují barevný tón pleti.

Rozzářená tvář

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoce kvalitní korekční krém na obličej Lumafirm Lift & Glow spojuje účinky 3 přírodních komponent s exkluzivní technologií Pevonia Botanica, aby dokonale rozzářily zralou pleť a dodaly jí efektivní omlazující péči. Jedinečné složení obsažené v krému Lumafirm působí doslova "proti hodinám", především díky ingrediencím, které prodlužují mládí vaší pleti. Linky a vrásky jsou výrazně méně viditelné. Nahradí je vypnutá a rozzářená pleť. Pokožka získá zpět svou sílu a pevnost a vypadá mladší. Celkově přípravek hloubkově opravuje pokožku a současně viditelně projasňuje obličej, krk i dekolt. Rovněž dodává pleti dokonalou hydrataci a působí proti škodlivému působení volných radikálů.

Podmanivý pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při péči o obličej nesmíme zapomínat ani na zdravý a mladistvý vzhled očního okolí. Revoluční přípravek pro omlazení pleti v oblasti očního okolí vám vskutku otevře oči! Oční krém Lumafirm Eye Contour Lift & Glow obsahuje nejmodernější a nejkvalitnější přísady a pečuje tak o jedinečné potřeby citlivé oblasti kolem očí, vyhlazuje vrásky, zmírňuje tmavé kruhy pod očima i otoky a zároveň viditelně opravuje a vyhlazuje oční kontury. Přípravek byl vytvořen nejen s využitím nejmodernějších metod pro transport účinných látek do podkoží, ale také z nejkvalitnějších přísad, které pečují o specifické potřeby oblasti kolem očí.

Dokonalé tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tělový krém Lumafirm Body Moisturizer – Firm & Glow pokožku nejen hydratuje, ale také podporuje její přirozené zásobení kolagenem a elastinem, takže pleť okamžitě získává pevnější, tónovaný a rozjasněný vzhled. Krém určený pro péči o tělo novátorským způsobem spojuje přírodní přísady s nejnovějšími metodami pro transport účinných látek hluboko do dermis, vychází z oceněními ověnčené řady péče o pleť obličeje Lumafirm Facial Line. Krásu a pevnost pokožce celého těla nyní dodáte s pomocí účinných látek, jako jsou kolagen působící proti stárnutí a vyhlazující vrásky, diacetyl boldine s okamžitým rozjasňujícím účinkem a kombucha, která opravuje a obnovuje kontury těla a zvyšuje pružnost a pevnost pokožky. Pokožka je po ošetření pevnější, tónovaná a zářící.

Další články

Načítám