Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hra nervů mezi Jiřím Šlégrem (52), současným partnerem Lucie Králové (42), a jeho ženou Kateřinou pokračuje. Jak Super.cz již informoval, hokejista odhlásil v domě, který nyní Kateřina Šlégrová s třináctiletou dcerou Jessicou obývá, elektřinu. Chystá se zrušit i odběr vody a plynu. A nepřipadá mu na tom nic zvláštního. Jako by říkal: Já nic, já muzikant!

Zatímco Šlégr se k tvrzením své ženy odmítl vyjádřit, jeho právní zástupce poslal nelogicky přes politickou stranu, kterou jeho mandant zastupuje, mail, podle kterého nemůže za odpojení elektřiny jeho klient, ale jeho žena. Prý ji na to předem upozornili.

„Tvrzení, že by můj klient pan Jiří Šlégr odpojil nebo nechal odpojit své manželce a dceři elektřinu, plyn a vodu, je naprosto nepravdivé. Pan Jiří Šlégr opustil předmětnou domácnost svojí manželky před více než dvěma lety (nyní žije spolu s modelkou Královou – pozn. red.). Dům tak výlučně užívá jeho manželka společně s jejich společnou nezletilou dcerou Jessi,“ tvrdí právník Mgr. Lukáš Trojan s tím, že Šlégr platí výživné, v němž jsou i náklady na bydlení dívky.

„Pan Šlégr moc dobře ví, že náklady na sportovní aktivity dívky jsou enormní a soudu na dotaz potvrdil, že vzhledem ke svým mimořádným majetkovým poměrům bude k rodině štědrý i mimo stanovené výživné. Proto mi připadají jeho kroky vůči mé klientce zvláštní, už jen proto, že byl seznámen s tím, že provoz domácnosti neutáhne. Nemluvě o tom, že vila je ve společném jmění manželů a pan Šlégr by se měl podílet na jejím provozu, který je velmi drahý,“ tvrdí zase advokátka protistrany JUDr. Dalila Pelechová.

„Pokud manželka pana Šlégra jako odběratel služeb neuzavřela s dodavateli doposud smlouvu, můj klient na tomto nenese žádnou vinu, stejně tak jako na případném neuhrazení těchto služeb,“ trvá na svém Trojan. „Poslední kroky pana Šlégra vnímá jako osobní mstu,“ uvedla zástupkyně podváděné manželky.

„V zájmu nezletilé Jessi pevně věřím, že i přes vášně na obou stranách budou schopni rodiče usednout k jednání a domluvit se na řešení, které dívku co nejméně poškodí. Bylo by to nejlepší a nejcitlivější řešení pro všechny,“ dodala Pelechová s nadějí v hlase, neboť si myslí, že válka rodičů ještě nikdy nic dobrého jejich dětem nepřinesla.

Reklama

Další články

Načítám