Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World a reportérka TopStaru Linda Bartošová se poprvé od rozchodu s přítelem Slávkem Horákem objevila na veřejnosti. Nenechala si ujít předávání cen Český lev. S partnerem se rozešla před pár dny kvůli jeho provalené nevěře.

"Už jsem k rozchodu všechno řekla. Víc už o tom nechci mluvit. Od šestnácti let jsem byla ve vztahu, a tak mi vůbec nevadí, když teď budu mít čas na sebe a na práci," řekla Super.cz Linda.

"Chci se zajet v TopStaru, čeká mě škola a v létě bych chtěla jet do zahraničí za modelingem," prozradila Linda své plány.

A jak bude řešit bulvární kauzy coby reportérka ve společenském pořadu? "Nikomu se nimrat v soukromí nebudu, mně samotné to je nepříjemné. S produkcí jsme se domluvili, že si témata budu vybírat. Nevěry a jiné kauzy nechám raději na kolegyních," dodala.

Lindě to v pražské Lucerně neuvěřitelně slušelo. Oblékla si nádherné oranžové šaty a dokonalý byl i "mokrý" účes. Není divu, že se kolem krásné Lindy okamžitě začali motat cizí muži. Obzvlášť v nočních hodinách v pražském Lucerna Music Baru. A vypadalo to, že jeden fešák krásnou Lindu zaujal. Podívejte se v naší fotogalerii!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám