Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chtěli jsme si původně povídat jenom o šatech, ale tohle z toho vyplynulo. Když jsme společně vyslýchali Andreu Kerestešovou (39) a Kristýnu Janáčkovou, co vlastně mají na sobě, vyšlo najevo, že se Andrea po pár měsících vztahu s hudebníkem Mikolášem Růžičkou, stěhuje.

"Musela jsem si šaty vypůjčit. Mám doma všechno v pytlích, stěhujeme a rekonstruujeme," prozradila Super.cz kráska na párty po vyhlášení cen Český lev. O podrobnostech ale ještě mluvit nechtěla. Bylo na ní ale hodně vidět, jak velmi je zamilovaná.

S přítelem byla na velké společenské akci už potřetí. "Když se nám chce, tak se vyvenčíme. Byli jsme už na Plese v Opeře v Brně a na plese České televize," prozradila. Jsou snad tak vášnivými tanečníky? "Ne, my na plesech netančíme. To spíš na jiných místech," usmívala se šťastně.

Kristýně její přítel šaty vybíral. "Byla jsem líná, tak jsem mu řekla, ať mi něco vybere ze skříně a jsem spokojená," svěřila. Janáčková s partnerem na rozdíl od Kerestešové tančí. "Ale až nad ránem," smála se.

Reklama

Další články

Načítám