Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to tu ještě nebylo. Herečka Míša Maurerová (33) má zřejmě kvůli provalené nevěře, kdy jí paparazzi fotografové načapali při vášnivé líbačce s jiným mužem, po manželství, ale svatební šaty si oblékla znovu. Herečka o rozvodu hovořit nechce, ale na udílení Českého lva ji manžel opět nedoprovodil. Přišla s kamarádem Honzou.

Míša umí pořádně šokovat. Oblékla si totiž svatební šaty, ve kterých manželovi Milanu Kožíškovi, se kterým má tříletá dvojčata Josefa a Magdalenku, loni v červnu na zámku Zbiroh řekla "ano".

"Je to torzo mých svatebních šatů. Důkaz toho, že se dají podruhé použít. Jsou to hezký šaty a cítila jsem, že je to dobrá příležitost, kdy si je vzít podruhé," řekla Super.cz Maurerová na udílení cen Český lev v pražské Lucerně.

O rozvodu s manželem se ale dál bavit nechtěla. "Venku je jaro, žížaly voní a sluníčko začalo svítit," byla její odpověď na rodinné problémy. Miluje Míša stále svého muže Milana? "To je intimní otázka, na to odpovídat nebudu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám