Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná maminka, která před pár dny oslavila čtyřicítku, se toho nebojí. Nosatá servírka ze sitcomu Comeback Simona Babčáková to umí rozjet a rozhodně tedy miluje tanec. Odhazuje při něm veškeré zábrany.

Když se na Českých lvech konečně přestaly předávat ceny a došel i vegetariánský raut, zbytek slavících se přesunul do hudebního klubu. A jak jsme viděli, právě Simona toho patřičně využila. A jako partnera v kole muže rozhodně nepotřebovala.

Ostatně už na nominačním večeru se vrhla do tance s Ivou Pazderkovou (44). Tentokrát byla její partnerkou nejvnadnější přítomná kolegyně, Berenika Kohoutová, která přítele Pavla Čecháka, jež je čerstvě rozvedený s herečkou Táňou Vilhemovou (45), nechala stát u baru.

Se Simonou předvedly, jak si muziku opravdu užít. A botky u toho byly zbytečné. Babčáková dokonce jakoby zapomněla, jak dlouhé, či spíše krátké, má šaty, a tak se jí vyhrnuly tak, že všichni mohli sledovat její stehna v rudých punčocháčích.

Reklama

Další články

Načítám