Hlavní obsah
Článek

Udílení cen Český lev je každoročně nejen přehlídkou nejlepších filmů, ale také módních kreací. Herci a herečky několik měsíců vybírají, v čem na galavečeru v Lucerně oslní. Bohužel jsou i takové herečky, které vybíraly, až přebraly. Jedna z nejznámějších českých modelek a specialistka na módu Tereza Zimová pro Super.cz vybrala největší módní katastrofy.

Úletem večera je model herečky Veroniky Žilkové, na záda jí dýchá záclona zpěvačky Kláry Vytiskové, v šoku budete jistě i z modelu návrháře Marka Lopatiče a z líčení á la transvestita blbé blondýny Ivy Pazderkové. "Iva výběrem šatů potěšila mé oko. Ale není na ní těch očí nějak moc? Škoda. Proč to transsexuální líčení proboha?" ptá se Tereza Zimová.

"Moc mě baví zahradní rukavice, blíží se jaro a všichni se těšíme, až budeme opečovávat květiny a stromy, takže proč nebýt vždy připravena... Modrá barva paní Žilkové také moc sluší a pokud se nebude starat pouze o zahrádku, ale zavítá i na pštrosí farmu, její boa budou obdivovat i moji oblíbení závodní ptáci," okomentovala model Veroniky Žilkové (62) modelka Zimová.

A co říká na obří sukni návrháře Marko Lopatiče? "Pokud šlo o to šokovat, dávám panu Lopatičovi za 1, pokud byl ale tento outfit brán vážně, jdu se zabít," směje se Tereza.

Ani Nela Boudová (56) a Klára Vytisková u Zimové neuspěly. "Nela Boudová se stylově hodí na zahrádku k Veronice Žilkové, mohly by z fleku opečovávat stromky společně. Proč si proboha nasadila bolerko s neforemnými rukávy v jiné barvě, než mají šaty, a dorazila to psaníčkem mořské víly v barvě další, tomu nerozumím a nikdy rozumět nebudu," říká módní expertka.

A co šaty á la záclona Kláry Vytiskové? "Inspirovala se zřejmě pohádkou Ať žijí duchové. Jinak si to neumím vysvětlit. Je to strašný, strašný, strašný. Naposledy jsem takový model viděla na fotkách prababičky, když s kamarádkami a paraplíčkem korzovaly lázeňskou kolonádou. Místo katastrofálních náušnic měly ale stylové paraplíčko a bohu dík by si ani nikdy nevzaly lacině vypadající bundu a taky se uměly učesat," dodala Tereza Zimová, která exkluzivně pro Super.cz okomentovala módní kreace celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám