Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) se netají tím, že si své tělo nechala vylepšit za pomoci plastické chirurgie. A bylo by zbytečné, kdyby se to pokoušela dementovat. V současném světě, kde nejsou plastické operace výjimkou, by si toho stejně musel všimnout každý.

Přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského si ze svých jedniček nechala pomocí implantátů vytvořit trojky. Ale najde se pouze málokterý chirurg, který by na kostnatém hrudníčku dokázal vytvořit iluzi pravých trojek.

Přechod mezi kůží a okrajem implantátu je opravdu hodně znát, zvlášť když dívka nemá vlastní tukové zásoby, které by mohly hranici tak nějak zaobalit. Na poslední přehlídce, kdy Táňa předváděla plavky, to bylo opět hodně znát. Vylepšeného nosu si ale nikdo nevšiml.

Nás ale zaujal modelčin zadeček. Ten je dílem přírody a tvrdé dřiny v posilovně. A i když to také nebylo zadarmo, Táně se skutečně velmi povedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám