Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je krása. Miss Hana Svobodová (35) a Michaela Štoudková (38) se předvedly nahoře bez. Oblečené byly pouze do barev. "Líbi se mi to. A přijde mi to mnohem decentnější, než když předvádíme prádlo. Máme prsa zalepená, máme kalhotky, šátky přes zadek a hlavně je to krásné umělecké dílo. Přijdu si fakt víc oblečená než v prádle," řekla Super.cz Svobodová.

Mnohem nervóznější byla krásná Štoudková. "Já nejsem úplně ve své kůži. Trošku jsem nervózní byla, teď už to ze mě padá. Více odhalená jsem v minulosti byla na některém focení, miniaturní plavky jsou také méně než tohle," prozradila Míša na slavnostním otevření kosmetického centra, které společně s Hankou pokřtily.

Obě krásky jsou momentálně nezadané. "Myslím, že ani jedna teď nikoho nehledáme. Až to přijde, tak to přijde. Každopádně mi všechny teď sbalí Štoudyna, protože má větší prsa," dodala se smíchem Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám