Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jakou pro ni manžel uspořádá oslavu čtyřicetin, neměla Simona Krainová (51) ani tušení. Občas se někdo prořekl, že se těší na pátek, ale nic konkrétnějšího nepadlo. "Nepřišla jsem sem tak, jako bych si odskočila od plotny. Manžel říkal, ať se obléknu, jako bych šla do klubu," řekla Super.cz modelka.

"Takže bylo jasné, že nepůjdeme na Labutí jezero. Ale myslela jsem, že půjdeme na večeři a pak ještě někam, kde bude pár přátel. Ale tohle je neuvěřitelné. Karlovi to muselo dát strašně moc práce. Byla jsem dojatá, dokonce mi ukápla i nějaká ta slza," přiznala Simona.

Manžel Karel Vágner do K.U. baru sezval nejen desítky Simoniných přátel, ale také některá média včetně Super.cz. "Karel mě zná, já bez světel reflektorů a blesků fotoaparátů nemůžu být. Takže to je také v pořádku," dodala Simona.

Média ale měla určený čas pouze do půl desáté, pak už následoval soukromý večírek. A co plánovala Simona po odchodu novinářů? „Co by. Ožereme se!," vykřikovala do naší kamery. A pít bylo rozhodně co. Francouzské šampaňské teklo proudem a na každém stole stála i baterie lahví vodky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám