Hlavní obsah
Článek

Modelka Ornella Štiková (31) prozradila, že se výrokům Gábiny Partyšové, která na ni údajně podává žalobu, jen směje. "Žádná obsílka mi nedošla. Gábina mi už takhle vyhrožuje asi měsíc. Jen se tomu směju. To je to samé, jako bych žalovala třeba souseda, že dostal rakovinu. Za co mě chce žalovat? Za to, že jsem těhotná?" řekla Super.cz Ornella.

Gábině se nelíbí Ornelliny útoky v médiích vůči její osobě. Ornella si ale nemyslí, že by s tím moderátorka uspěla. "Ona mě taky pomluvila. Je to padesát na padesát. V tomto případě by, myslím, nikdo nevyhrál," upřesňuje.

S Pepou Koktou jsou prý stále v kontaktu. Nedávno přiznala, že ještě před měsícem a půl spolu měli poměr. Nyní se prý ale nevídají. Ráda by s Pepou měla přátelský vztah, to prý on ale neumí. Podle Ornelly ji stále miluje a vyznává jí lásku. "Jsme v kontaktu. Píšeme si a také jsme si volali. Doufám, že to bude už jen na slušné a přátelské úrovni. On sám se ale není schopný smířit s rolí kamaráda, on jím vlastně není," vysvětlila Ornella na slavnostním otevření jednoho medical centra.

Poslední hovor prý ale moc příjemný nebyl. Kokta jí vyčetl, že v médiích popisuje jejich intimní chvilky a sex na poli. "Co se týče pole, svěřila jsem se kamarádce, to jsem médiím neřekla. To je hodně intimní. Řekl mi, že ho to mrzí a já jsem odpověděla, že mě ještě více," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám