Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máte rádi nahé zprávy? Tak to vás určitě musí zaujmout sympatická moderátorka Jana Potyšová, která se vůbec nestydí svlékat před kamerou.

Atraktivní Jana přijala nabídku na moderování nahých zpráv Red News, které diváci mohou vidět každý všední večer po 22. hodině na nováckém kanálu Fanda.

A zdá se, že je to nejen pořádná sexy dračice, ale i chytrá dívka, což je, jak sama tvrdí, nebezpečná kombinace pro všechny chlapy.

Sedmadvacetiletá Jana Potyšová pochází z Liberce a před kamerou stála poprvé už v sedmnácti letech. Nejraději čte divákům pozitivní a humorné zprávy.

„Jsem velká optimistka, a tak je pro mě přirozenější odříkávat zprávy s úsměvem,“ svěřila se Jana, která nesnáší hulváty.

„Chlap mě na první pohled zaujme, když je galantní, to je ta vlastnost, kterou by měl chlap mít, naopak nemám ráda suverénní, sebejisté, egoistické a namyšlené chlapy,“ má jasno sličná moderátorka.

Jana nemá vůbec žádný problém svléknout se a ukázat své dokonalé křivky jen v rouše Evině. Ještě než se úplně odhalí, mohou natěšení pánové obdivovat její svůdné spodní prádélko.

„Moje oblíbená barva spodního prádla je určitě bílá, černá a v létě si obléknu i nějakou pestrou, třeba tyrkysovou,“ svěřila se kráska, k jejímž koníčkům patří kromě moderování zpráv i sport. Pohyb má totiž Jana moc ráda.

Kromě Jany Potyšové se v Red News svléká také pohledná blondýnka Martina Mrakviová, kterou si milovníci filmů pro dospělé vybaví spíše pod pseudonymem Tarra White. Nahé zprávy čte i populární striptérka Jana Kadeřávková (21), jež se proslavila účinkováním v reality show Farma.

Reklama

Další články

Načítám